Kun rakko oikuttelee

Virtsarakon vaivat lisääntyvät iän myötä sekä miehillä että naisilla. Rakko voi olla yliaktiivinen tai yöllinen virtsaamisen tarve saattaa lisääntyä. Virtsankarkailua saattaa esiintyä vaikkapa lihasten löystymisen tai eturauhasvaivojen takia.

Oireiden syy kannattaa aina ensin selvittää käymällä lääkärissä. Yliaktiivinen rakko voi pahimmillaan rajoittaa myös sosiaalista elämää.

Pakkoinkontinenssia voidaan hoitaa lääkkeillä, rohtovalmisteilla ja rakkokoulutuksella. Lääkehoito ei tuo kaikille apua ja siitä saattaa tulla sivuvaikutuksia.

Vanha konsti virtsavaivoihin on väinönputki, jonka on todettu rentouttavan virtsarakon lihaksia. Kasvin hyvät vaikutukset tähän tarkoitukseen on löydetty Islannissa jo yli 1000 vuotta sitten.
 

Tutkimustuloksia väinönputkesta

Islantilaisissa tutkimuksissa on tunnistettu väinönputken ainesosa, jolla saattaa olla virtsarakon sileään lihaskudokseen rentouttava vaikutus.

Plasebo-kontrolloidun kaksoissokkotutkimuksen tulokset osoittivat, että väinönputkiuutetta sisältävän Urilock®-valmisteen käyttäjien wc-käynnit vähenivät, rakon koko laajeni, unenlaatu ja virtsanpidätyskyky paranivat (julkaistu 2003 Scandinavian Journal of Urology -lehdessä).

Urilock® on luonnollinen ja tehokas valmiste, joka vähentää lihasten kouristuksia ja rauhoittaa rakon toimintaa. Myös rakon tyhjentyminen paranee.

Urilock® on valmistettu Islannissa luonnonvaraisena kasvavan väinönputken lehdistä saatavasta vesiuutteesta. Elexir Pharman Urilock®-tuotteen pakkaus sisältää 30 tablettia ja päiväannos 1–2 tablettia vuorokaudessa.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.2.–3.4.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Väsymystä? Sydämen tykytystä? Hiustenlähtöä? Painonnousua? Saatat kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta
Jos oireisiin kiinnitetään huomiota jo ajoissa, voidaan lievä kilpirauhasen vajaatoiminta mahdollisesti korjata...
Lue
Jokapäiväinen karkkipussi ja sokerijuoma rasvoittavat maksan
Sokeridieetin aikana tutkittavien paino nousi 2 %, mutta hälyttävämpää oli maksan tilanne: sen rasvapitoisuus nousi...
Lue